Test

Subsidie

Een subsidie is een financiële bijdrage van de overheid of een andere instantie aan een persoon, organisatie of project. Het doel van een subsidie is om deze persoon, organisatie of project te ondersteunen bij het realiseren van bepaalde doelen of activiteiten die in het belang zijn van de samenleving. Een subsidie kan bijvoorbeeld worden verleend aan een non-profitorganisatie voor het uitvoeren van een maatschappelijk relevant project, aan een bedrijf voor het ontwikkelen van innovatieve technologie of aan een individu voor het volgen van een opleiding of cursus. De subsidie kan bestaan uit een geldbedrag, maar kan ook een andere vorm hebben, zoals het beschikbaar stellen van faciliteiten of materialen.

Het verkrijgen van een subsidie kan voor sommige personen, organisaties of projecten van groot belang zijn, omdat zij hierdoor financiële ondersteuning krijgen om hun doelen te bereiken en hun activiteiten uit te voeren.

Gegevens

In Venray kennen we diverse soorten subsidies en zelfs verschillende subsidieverstrekkers. Op deze pagina zullen we je informeren over de verschillende culturele subsidies.

Hieronder zie je de verschillende subsidies opgesomd. als je de info balk uitklapt vind je beknopte informatie over de subsidie en over de spelregels hiervan. Aanvragen van subsidies gaat altijd via de gemeente zelf. Bij iedere subsidie staat een link naar de juiste pagina. 

Heb je vragen of wil je dat we eens meekijken naar je aanvraag voordat je deze officieel gaat indienen? Dat kan natuurlijk. Maak even een afspraak met een van de consulenten en we kijken graag even met je mee. En wist je al dat dit altijd gratis is?  

Visie

Het is goed om te weten dat de gemeente Venray iedere 5 jaar een visie opstelt rondom alle takken van de samenleving, dus ook voor wat betreft kunst en cultuur. Het is dus goed om deze documenten even door te nemen zodat je vooraf al weet of jou plannen in lijn zijn met die van de gemeente. Via deze website delen we deze documenten met je. Heb je hier vragen over? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. 

Uitleg 1

Uitleg 1

Contact opnemen

Bedrijfsnaam

Heb je een vraag aan ons?
Bel of mail ons!

Cultura Venray ondersteunt met kennis, kunde en netwerk de amateurkunsten en de professionele kunsten. Zij verbindt, is breed inzetbaar en voor iedereen bereikbaar.

Marielle v Bracht
© 2023
Created by LR Internet