Handige links

Op deze pagina hebben we wat handige links verzameld voor je. Zo kom je terecht bij nog meer partners in het veld waar je uit kunt putten. Van subsidie verstrekkers tot fondsenwervers, van adviesbureau tot kvk. Kijk hieronder voor de complete lijst. Ontbreekt er iets? Laat het ons even weten. We delen het graag.

Bij uitstek de partner die je goed gebruiken kunt. Als het gaat om vergunningen, vrijwilligers verzekeringen, subsidies en noem maar op. Schroom dus niet en zoek de partners dicht bij huis. 

Gemeente Venray

Voor Advies en Inspiratie, inschrijven en regelingen, bedrijf starten en runnen, overheid, personeel, wetten en regels en veel veel meer. Het is dus de moeite om even te kijken. 

Kamer van Koophandel

Leuker kunnen ze het niet maken, wel gemakkelijker. Schakel ze in als het onduidelijk is en verzeker je aan de voorkant van de juiste antwoorden op je belasting vragen.

Belastingdienst voor stichtingen en verenigingen

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.. Doneer. Start een campagne. Maak het samen. En dat alles met hele fijne duidelijke begeleiding.

Doe het (met) voordekunst.

Het huis voor de Kunsten Limburg ondersteunt met kennis, kunde en netwerk de amateurkunsten, het erfgoed en de professionele kunsten. Ze zijn breed inzetbaar en voor iedereen bereikbaar. Is het gemeentelijk niveau niet voldoende, dan vind je hier wellicht wat je nodig hebt. 

Huis voor de Kunsten Limburg.

Fondsen en subsidies voor cultuurprojecten en maatschappelijke initiatieven

Wil je als vereniging, stichting of maatschappelijke instelling een project realiseren dat buiten je normale activiteiten valt? Dan is een financiële steun in de rug meestal onmisbaar. Voor bijzondere concerten en voorstellingen van cultuurverenigingen, vernieuwende activiteiten of uitbreidingen van musea of maatschappelijke initiatieven, bestaan vaak fondsen en subsidies. Graag adviseer ik vrijblijvend over de kansen en mogelijkheden voor jullie initiatief. Ik werf de benodigde financiële middelen en schrijf de bijbehorende projectplannen. Zo wordt jullie project financieel echt haalbaar. Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Ingrid van de Sterren

Contact opnemen

Bedrijfsnaam
© 2024
Created by LR Internet