Community kaart

Geplaatst op: 01 januari 23

Zoals te zien op deze website zijn we gestart met het opbouwen van een community kaart.

Om meer inzicht te krijgen hoe kunst en cultuur in onze gemeente verankerd zit zullen we eerst moeten weten waar de beoefenaars van deze culturele activiteiten zich bevinden. Of het amateurs of professionals zijn, leerlingen of docenten, en of ze meer dan één passie hebben op cultureel vlak... een professioneel jazzgitarist kan immers ook een bevlogen amateurfotograaf zijn.

Middels een invulformulier op onze website wordt aan inwoners van de gemeente Venray gevraagd hun culturele activiteiten met ons te delen. Hiermee wordt een duidelijk beeld gecreëerd van het totale Culturele Venrayse landschap en kunnen doelgroepen direct benaderd worden.

Deze kaart is een onmisbare tool bij het direct bereiken van de juiste personen of instellingen. Ook is de database die er uit voortkomt een enorm handige hulp voor iedereen met vragen waar doelgroepen of gelijkgestemden zich bevinden.

Buiten het formulier op de website gaan we gewapend met tablets de straat op. Onze potentiële achterban bevindt zich namelijk in principe overal zodat inschrijvingen ter plekke gedaan kunnen worden. Als beloning ontvangt de inschrijver een Cultura Community Card. Ondernemers en instellingen kunnen hierop aanhaken door op vertoning van dit inschrijvingsbewijs kortingen of andere voordelen aan te bieden. Het mes snijdt hierbij dus echt aan meerdere kanten.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet