BuutesteBinne

Geplaatst op: 15 mei 19

In de coronatijd zijn wij als team om de tafel gaan zitten en hebben we ook kritisch naar onszelf gekeken. Eén van de teamdoelen die we onszelf hebben gesteld ging over de bekendheid in de dorpen. We merken dat de verenigingen in de dorpen ons wel kennen, maar dat andere mensen uit de dorpen ons niet zo goed weten te vinden. Vandaar dat we een manier bedacht hebben om meer bekendheid te genereren in de dorpen.

Hiervoor hebben we het programma BuutesteBinne bedacht. We zijn naar ieder dorp geweest en zijn op pad gegaan met de echte dorpsmensen. Zo hebben we ze alles laten vertellen over wat zij leuk, uniek en interessant vinden aan hun eigen dorp. De intentie was om de première van de korte docu in ieder dorp plaats te laten vinden, zodat we het gesprek aan konden gaan met de mensen en erachter te komen wat er nu werkelijk speelt in het dorp.

Alle opnames (behalve de opname van de laatste aflevering) zijn opgenomen in 2020. Enkele leuke reacties die we terugkregen: 


- “Wat een mooie film wat een verrassing, Wat ontzettend mooi en ook nog interessant, Wat een prachtige         rapportage over Geijsteren”


- “Afgelopen weekend heb ik op mijn gemak de tot nu toe uitgezonden afleveringen van Buutense Binnen bekeken. Mijn complimenten voor deze serie. Denk dat velen net als ik veel dingen hebben opgestoken welke nog niet bekend waren bij mij en de kijkers.”


- “Zelfs de pastoor heeft me nog gebeld gisteravond, hij vond het geweldig. Ik ben toch blij dat ik dit heb mogen doen”


- “Allereerst de complimenten voor een knap stukje werk (dat je middels montage van niets iets kunt maken )”


- “Smakt stut wer op de kaart dank zij ollie” ,”de Pelgrims stromen binnen, dur stut un wachtreej tot Venroij vur ut Pelgrimshuus , en de huuzepries vliege omhoog”!  (Aan humor gelukkig ook geen gebrek :-)  )

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet