Pop Up Galerie

Het centrumvisieplan van de gemeente Venray is gericht op drie pijlers: het centrum zo compact, compleet en comfortabel mogelijk. Zo ook op kunst- en cultuurgebied. Voor deze aanvulling binnen dit plan werd onze hulp gevraagd. Samen met de door ons aangestelde projectleider Henk van Os werd deze uitdaging aangegaan. Twee projecten die op dit moment geworteld zijn, zijn de Pop Up Galerie en de verschillende Culttouren. Op deze pagina vind je informatie over de huidige expositie maar ook de informatie van alle exposities die geweest zijn. 

Huidige expositie

Vanaf vrijdag 20 november kun je de 15e expositie komen bewonderen in de Pop Up Galerie in hartje Venray aan het Kapelaanspad 38. Frank Cornelissen, Peet Teunissen en Jacqueline Roelofs hebben de handen ineengeslagen en voor jou een prachtige expositie ingericht met eigen werk. Van olieverfschilderijen tot aan keramiek: er is van alles te zien.

De expositie is te zien van vrijdag 20 november 2020 t/m zaterdag 9 januari 2021. De pop-up galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00u t/m 16.00u. Conform alle RIVM maatregelen kun je de expositie bewonderen. Dit wil zeggen dat er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd de galerie in mag en dat de 1,5 meter regel ook hier van toepassing is. 

Klik hier voor meer informatie. 

Exposities Pop Up Galerie

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by