Pop Up Galerie

Het centrumvisieplan van de gemeente Venray is gericht op drie pijlers: het centrum zo compact, compleet en comfortabel mogelijk. Zo ook op kunst- en cultuurgebied. Voor deze aanvulling binnen dit plan werd onze hulp gevraagd. Samen met de door ons aangestelde projectleider Henk van Os werd deze uitdaging aangegaan. Twee projecten die op dit moment geworteld zijn, zijn de Pop Up Galerie en de verschillende Culttours. Op deze pagina vind je informatie over de huidige expositie maar ook de informatie van alle exposities die geweest zijn. 

Huidige expositie

Van vrijdag 7 augustus t/m zondag 30 augustus 2020 opent de Pop Up Galerie de deuren voor een gloednieuwe expositie. Drie kunstacademiestudenten grijpen deze kans aan om naast hun gemaakte werken ook het werkproces te laten zien van nieuwe creaties. Van textielsculpturen tot aan keramische beelden: je kunt genieten van een divers aanbod aan kunstwerken.

De galerie is geopend op vrijdagen van 12.00u t/m 17.00u, zaterdagen van 10.00u t/m 17.00u en koopzondagen van 12.00u t/m 17.00u. Conform alle RIVM maatregelen kun je de expositie bewonderen. Dit wil zeggen dat er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd de galerie in mag en dat de 1,5 meter regel ook hier van toepassing is. 

Klik hier voor meer informatie. 

Exposities Pop Up Galerie

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by