Venrode Voices, een bruisend popkoor uit Venray, organiseert op zondag 27 mei voor de vijfde keer het muzikale evenement “Sing-in”. De inspirerende dag wordt dit jaar begeleid door niemand minder dan Renée van Wegberg. De aanmelding staat open voor iedereen uit Venray en wijde omgeving, vanaf 18 jaar. Zangervaring hoeft niet, maar mag wel.

Musicalster
Samen zingen is leuk. En zingen samen met streekgenote Renée van Wegberg maakt het nog leuker. Reneé van Wegberg is onder andere landelijk bekend van haar zangkwaliteiten in de prachtige musical “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Afgelopen jaar won ze een musical award voor haar hoofdrol in “Liesbeth List – de musical”.

Sing-in
Tijdens de Sing-in worden populaire popsongs, evergreens en musicaliedjes ingestudeerd, die de deelnemers aan het einde van de dag voor publiek zingen. Vorig jaar waren er 130 deelnemers aan de Sing-in, die toen enthousiast werd begeleid door Karin Bloemen. “Aan samen zingen kun je zoveel plezier beleven!”, “Ik wist niet dat er een podiumbeest in mij schuilt!” en “dat daverende applaus, daar krijg je echt een adrenalinekick van!” waren enkele reacties van deelnemers, na de vorige edities van de sing-in.

Opgeven voor de sing-in van 27 mei kan via www.venrodevoices.nl of via de Facebookpagina van Venrode Voices.

Fotograaf: Janey van Ierland

Zing jij samen met Renée van Wegberg?

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 05 april 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by