Heb jij dit ook? Zo’n verhaal dat in je hoofd blijft spoken? Of meerdere? Of wil je eens ontdekken of verhalen schrijven iets voor jou is? Hoe begin je aan een verhaal? Wat zijn je bouwstenen? Maak in deze workshop kennis met de techniek van het verhalen schrijven. Op 25 mei kun je een verhaal leren schrijven in bibliotheek Venray.

Deze ochtend draait om ontdekken, spelen met woorden, plezier hebben, doen: schrijven! Na deze workshop-ochtend heb je een hele goede indruk of jij graag verhalen schrijft en heb je een verhaal op papier staan. Schrijfdocent Esther van der Werf loodst je stapje voor stapje door alle elementen die een verhaal nodig heeft. Je ontdekt je held, wat er met hem of haar gebeurt, wat de oplossing is en als belangrijkste: wat jouw thema onder dit verhaal is. De oefeningen zijn vanuit je fantasie maar ook vanuit je eigen leven te doen.

Het is niet moeilijk, 'gewoon' de oefeningen volgen, en je hebt geen schrijfervaring nodig. Deze workshop is de ideale gelegenheid om te ontdekken en aan de slag te gaan. Je schrijft in deze ochtend je verhaal. Mocht je daarna nog meer verdieping willen, dan is een cursus 'Schrijf met Esther: Verhalen' een goede optie.

In het kort
Wanneer? Vrijdag 25 mei  2018
Waar? Bibliotheek Venray
Tijd? 9.30-12.00 uur
Deelnamekosten? € 30,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie & thee.
Aanmelden? esther@zozieje.nl

Workshop-ochtend 'Schrijf met Esther: een verhaal'

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 18 april 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by