Test

Word jij onze nieuwe dirigent?

Geplaatst op: 06 juni 23

Wij zijn fanfare Dorpsklank uit Castenray, een kleine maar fijne club met 29 muzikanten, die het liefst repeteert aan een afwisselend repertoire. We proberen om concerten te geven met het ‘wow’ effect, het liefst binnen ons eigen dorp, maar op zijn tijd gaan we ook graag een keer ergens anders naartoe. Ook nemen we met enige regelmaat deel aan het peeltoernooi en af en toe een concours. Samen muziek maken, klank en balans, groepsgevoel, sociale contacten, een stukje ambitie, opluisteren van dorpsactiviteiten en gezelligheid zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Heb je minimaal een afgeronde Hafabra-opleiding of ben je daarvoor studerende? Ben jij een dirigent die zijn enthousiasme en passie voor het vak op een prettige manier kan overbrengen op de muzikanten? Heb je oog (oor) voor elke muzikant en haal je het beste bij iedereen naarboven? Vind je het leuk om mee te denken binnen verschillende muzikale commissies? Ben je een echt verenigingsmens en vind je een drankjedrinken aan de bar ook belangrijk? Heb jij het in je om rekening te houden met het niveau verschil binnen onze vereniging? Draai jij je hand er niet voor om, om kleine aanpassingen te verrichten aan een muziekstuk als de muzikanten daar naar vragen of omdat jezelf denkt dat dit voor ons fijner is? Zorg jij ervoor dat de muzikanten op het puntje van de stoel aan het repeteren zijn en elke repetitie met een goed gevoel naar huis gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij jezelf hierin en ben je beschikbaar op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 uur? Stuur dan vóór 8 juni je sollicitatie en cv naar:
dorpsklank@live.nl

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet