Een veelbelovende avond van nieuwe samenwerkingen, zo kijkt het team van Cultura Venray terug op haar eerste Cultuurcafé op 31 oktober 2016. 'Samen staan we sterk', 'niets moet, alles mag' en 'kennis is er om te delen': drie motto's die alle drie terugkwamen deze avond.

Na de introductie door wethouder Lucien Peeters, was het woord aan Martin Manders namens het bestuur van Cultura Venray. Voordat Marloes Kempkens als teamlid van Cultura Venray het woord nam, werd de bezoekers een film aangegeven over het culturele en kunstzinnige veld in de gemeente Venray.
De introductie van het team en de opzet van de avond werd na deze film medegedeeld door Marloes. Het doel van deze avond was om een leuke avond te beleven en vooral nieuwe contacten op te doen. Volgens de teamleden van Cultura Venray is dat ook zeker gelukt.

Naast de mini-expositie van verschillende kunstenaars uit de gemeente Venray in het voorste gedeelte van 't Oud Postkantoor, was er ook een plaats voor muzikale omlijsting binnen het programma. Zo zorgden Rever-B en Lars Reen voor mooie muziek en zorgden Ricardo Hendriks en Izelina Sousa van dansschool Soul Community voor verwondering op vele gezichten van de bezoekers.

Nadat de bezoekers zich gebogen hadden over verschillende onderwerpen waar Cultura Venray zich mee bezighoudt, zoals 'vernieuwing', 'samenwerking', 'kunst & cultuur als middel' & 'kunst & cultuur in de klas', was er ruimte om contacten te leggen met andere kunst- en cultuurliefhebbers uit de gemeente Venray en ideeën uit te wisselen.

Kortom: het eerste Cultuurcafé proeft naar meer!

[gallery link="none" columns="4" ids="3505,3498,3506,3507"]

Veelbelovend eerste Cultuurcafé!

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 01 november 2016

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by