Tussen september 2019 en mei 2020 wordt de 75-jarige bevrijding van Venray gevierd. Hierdoor geïnspireerd is een team enthousiastelingen aan de slag gegaan met een theaterproductie rondom het thema ‘vrijheid’. Ben jij vrij in maart 2020? Wil je graag jouw zang- en acteerkunsten laten zien met het oog op het thema ‘vrijheid’? Dan is dit jouw kans, want ze zoeken jou!

Vrij zijn, voor veel mensen bijna vanzelfsprekend te noemen. Vroeger was dit wel anders. Het thema ‘vrijheid’ heeft een beladen geschiedenis, een actueel heden, en een onvoorspelbare toekomst. Een interessant thema waar iedereen zich op een bepaalde manier in kan herkennen. Voor de theaterproductie rondom het thema vrijheid is de organisatie op zoek naar acteurs, (koor)zangers en zangeressen uit Noord-Limburg. Zowel met ervaring als zonder ervaring: iedereen krijg een kans!

Kortom, wil jij deze kans met beide handen grijpen? Heb je altijd al op een groot podium willen staan of wil je juist nog een keer op een groot podium staan? Doe dan mee! Het wordt een theaterproductie zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Aanmelden voor meer informatie over de productie en de screeningavond kan door een mail te sturen naar: infovrijheid@gmail.com. Vermeld in de mail jouw naam, geslacht, leeftijd en of je wilt acteren of zingen.

Theaterproductie rondom vrijheid zoekt deelnemers

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 17 april 2019

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by