Van 4 tot en met 15 oktober is het griezelen geblazen bij BiblioNu! Kinderboeken met griezels en engerds staan dan centraal want het thema van de  Kinderboekenweek is Griezelen met het motto: gruwelijk eng. Er is tijdens de Kinderboekenweek van alles te doen in de bibliotheek als het maar griezelig (gezellig) is. Zo kun je natuurlijk spannende boeken lenen over vampiers, heksen en monsters maar ook meedoen met onze spannende griezeltocht. Want helaas is er een spook ontsnapt! Wat nu?

Spokenjagers
In Venray zijn er gelukkig vooral lieve en grappige spoken. Met echter één uitzondering, Sprut het Spook. Sprut vindt het erg leuk om kinderen te laten schrikken. Zijn vriendjes hebben al vaak tegen Sprut gezegd dat hij hiermee moet stoppen maar hij luistert niet!
Daarom zijn de Spokenjagers van Venray gevraagd om Sprut te vangen. Sprut is niet zo slim geweest. Hij heeft door heel Venray  aanwijzingen laten slingeren die vertellen waar  zijn verstopplaats is.

Speurtocht
Vrijdag 6 oktober heeft BiblioNu van 19.00 tot 21.30 uur kinderen van groep 5 t/m groep 8 hard nodig om te helpen Sprut te vangen. De zoektocht start in de bibliotheek. Daarna gaan de kinderen onder begeleiding op pad. Onderweg kunnen ze allerlei spoken tegenkomen. Terug in de bibliotheek volgt de ontknoping. Dan zijn vanaf 21.15 uur ook de ouders van harte welkom.
Aanmelden kan via venray@biblionu.nl. De inschrijftermijn sluit 1 oktober. Kosten voor deelname bedragen € 2,50.

Spannende tijden bij BiblioNu | Spokenjagers gezocht

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 25 september 2017

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by