Dit jaar bestaat het Literair Café Venray 25 jaar. Reden voor een jaar met mooie literaire activiteiten. De jaarlijkse terugkerende schrijfwedstrijd Raadselige Roos mag hierbij niet ontbreken. Met groot genoegen nodigt het Literair Café Venray schrijvers uit om deel te nemen aan deze jubileumeditie. 

Gegeven dit feit heeft het bestuur een oude traditie in ere hersteld: het winnen van een trofee voor de eerste prijs proza, poëzie en de publieksprijs. Meedoen aan de wedstrijd kan door een gedicht en/of een verhaal in te sturen vóór zondag 1 oktober 2017. Het thema dit jaar is: De teugels laten vieren. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als poëzie.

Klik hier voor de uitgebreide spelregels. Als voorbeeld moet een gedicht minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal uit minimaal 500 tot 1500 woorden. Beide mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn.

De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl. De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2017 vindt eind januari 2018 plaats.

Schrijf je nu in voor de 25e editie van de Raadselige Roos!

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 09 mei 2017

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by