De Popronde komt wederom dit jaar naar Venray. Het rondreizende festival trapt af op 13 september, en doet op zondag 4 november Venray aan. Woerden wordt toegevoegd aan het tourschema, dat eindigt op 24 november in de Melkweg in Amsterdam. Zet de datum alvast in je agenda! 

De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte afgelopen week de data voor de editie van 2018 bekend. Van 14 september tot en met 24 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op zondag 4 november zal het festival de cafés, podia, galeries en zalen in Venray weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.

De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Dotan, Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad!

In 2016 en 2017 waren onder meer Jeangu Macrooy, EUT, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, DÉMIRA, The Grand East, Nana Adjoa, Pitou, Waltzburg, BARTEK, AVI ON FIRE, Storksky, Korfbal, Radio Eliza, Okke Punt, 45ACIDBABIES, Voltage, Amber Gomaa, Dakota en Fata Boom te zien in Venray.

Popronde op zondag 4 november in Venray

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 02 maart 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by