De eerste Jonge Eksters zijn uit gevlogen, het nest in Odapark is nog niet leeg maar er is wel weer plaats. Voor de ‘Jonge Eksters’ zijn we op zoek naar 8 enthousiaste jongeren tussen de 14 en 22 jaar oud. We zoeken jongeren met verschillende talenten! Organisator, creatief denker, planner of wat dan ook, je opleiding, achtergrond en kennis van kunst spelen geen rol. We streven naar een diverse groep die de handen in elkaar slaat en meebouwt aan Odapark als ontmoetingsplek voor jongeren.

Wie zijn de 'jonge eksters'?
Jonge Eksters zijn jongeren vanaf 14 jaar met interesse in kunst in de breedste zin van het woord.
Jonge Eksters zijn op verschillende manieren betrokken bij activiteiten krijgen een kijkje achter de schermen, ontmoeten kunstenaars en ze houden nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten.
Jonge Eksters vertegenwoordigen de jonge kunstliefhebber en de jonge Odapark bezoeker.
Ze initiëren en organiseren en raken vertrouwd met moderne en hedendaagse kunst.
Eksters zijn zeer intelligent, sociaal, nieuwsgierig, intelligent, sociaal en menslievend, maar ook speels, waakzaam, sluw, brutaal, wilskrachtig en soms luidruchtig.
Met afwisselende evenementen en activiteiten maken zij van Odapark een bruisende ontmoetingsplek voor jongvolwassen kunstliefhebbers.

Zie jij voor jezelf of voor iemand in jouw omgeving een rol bij de Jonge Eksters weggelegd? Neem dan contact op via jongeeksters@gmail.com of via 06-23448254

OPROEP: Jonge eksters vliegen uit

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 08 januari 2019

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by