Test

Zingen is (g)een kunst groot succes!

Geplaatst op: 03 juli 17

Zondag 2 juli 2017 vond in de Engelse tuin aan de Raadhuisstraat 1 in Venray de korendag 'Zingen is (g)een kunst' plaats. In een zonnige setting gaven vier koren een concert. Koor Harmony, de Singeltjes, Sing en Ars Musica presenteerden zich deze middag.

Het mooie aan deze middag was het leggen van de verbinding. Allereerst werd onderling tussen de koren verbinding gelegd: ze vertegenwoordigden vier generaties en zongen daarnaast ook samen. Daarnaast werd ook de verbinding gelegd tussen muziek en kunst: de Engelse Tuin werd niet zomaar gekozen als locatie. Tussen alle kunstwerken stelden de koren zich op om het publiek te laten genieten met hun muzikale klanken.

Voorafgaand aan het concert gaf Maud Stevers een inspirerende workshop Zingen is (g)een kunst. Zij daagde jong en oud uit om te ademen, te zingen en te bewegen. Iedereen had er veel plezier in en deed van harte mee! Zelfs het publiek werd door het collectieve enthousiasme aangestoken. De concerten werden afgesloten door een gezamenlijk optreden.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet