Test

Wellse Buunspeulers in Schouwburg Venray

Geplaatst op: 15 maart 19

Toneelvereniging De Buunspeulers uit Well speelt op zaterdagavond 6 april de klucht Een schat van een buste van Aad Caspar in de schouwburg van Venray. Het stuk heeft alle ingredinten voor een prachtige avond vol lachen, gieren en brullen. Ben je benieuwd? Koop snel kaartjes via de schouwburg en kom genieten!

Voor de meeste toneelspelers uit Well is het de eerste keer op een theaterpodium en meteen een uitkomende droom. Wim van der Coelen (voorzitter Buunspeulers) licht toe: Met drie toneelspelers hebben we al meerdere keren op een schouwburgpodium gestaan, maar voor de rest is het een grote vuurdoop. Het is toch altijd iets magisch, spelen voor zon grote zaal en zoveel belangstellenden. Je voelt je dan echt een beetje acteur.

De schat van een buste gaat over het gerucht dat grootvader een schat verborgen heeft ergens in huis. Hij is gestorven maar heeft alleen gezegd dat er een schat was. In de loop der jaren hebben al veel familieleden zonder resultaat gezocht naar die schat. Dan is er ook nog de buste van grootvader, die in de huiskamer staat. Voor de een ergernis, voor de ander een prachtkop. Wat gebeurd er allemaal met die buste? Is opa gek geworden met zijn seance sessies? Is er dan echt een schat? Wint de liefde het van het geld of is liefde blind? Nieuwsgierig? Wij ook!, eindigt Van Der Coelen.

In t kort
Je bent welkom op zaterdagavond 6 april om 20.00u in de Schouwburg van Venray. Entreekaartjes 15,- inclusief consumptie en garderobe zijn de bestellen via de site van de schouwburg of telefonisch via 0478-5309999.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet