Test

Wat is verrassen toch leuk!

Geplaatst op: 23 november 18

Namens de initirende organisaties feliciteren wij alle genomineerden voor de Cultuurprijs 2018: Etan Huijs, LGOG Kring Venray, Jera on Air, Danshuis Venray en Dizzy Academy!

Op pad
En toen gingen we op pad, bloemetje (zeg maar gerust boeket) in de ene hand en de ingepakte nominatie in de andere hand. Mooi om te zien hoe nieuwsgierig de mensen in het dorp zijn als je alleen al met een boeket bloemen op pad gaat :)
Voor de mensen die even niet meer weten waar dit over gaat. We hebben de afgelopen weken de genomineerden van de Cultuurprijs 2018 verrast met hun nominatie. Zij zijn het afgelopen jaar volop innoverend bezig geweest voor de kunst & cultuur in Venray en omstreken. Dit resulteerde in een nominatie voor de Cultuurprijs 2018 door de organiserende partijen (Schouwburg Venray, BiblioNu, Odapark, The B en Cultura Venray). En denk je nu, dat is wel heel toevallig twee genomineerden op dansgebied? Ja dat is het ook echt. Alle partijen hebben op hetzelfde moment de genomineerden kenbaar gemaakt aan de andere initirende organisaties en hebben helemaal geen inspraak gehad op wie er uit de bus kwam. Toeval bestaat echt!
We gingen dus op pad, cameraman Ad van de Omroep voorop of er achteraan, mijn collie Peggy en ik. Onderweg veel bekijks, want er werd iemand gefilmd met een boekt en een ingepakt cadeautje. Wat ging er gebeuren in Venray?! Heerlijk al die nieuwsgierige gezichten. Met een sneller kloppend hart liepen we naar de locaties waar onze genomineerden op dat moment waren. Want voor ons was het natuurlijk ook spannend. Wat zou de reactie zijn? En de verrassingen waren groot! Peggy had ihkv leugentje om eigen bestwil een aantal gesprekken ingepland en toch was er paniek toen Sjoerd van JoA onverwachts niet kon. Onze chef de mission ingeschakeld die zijn uiterste best heeft gedaan (met resultaat) om Sjoerd toch naar het gemeentehuis te lokken et voil!
Vorige week vrijdag (16 november) was nog het meest spannend vond ik. We hadden met iedereen een gesprek ingepland, behalve met Malou van de Dizzy Academy. We zagen dat ze op vrijdag dansles gaf en dachten we verrassen ze tijdens de dansles. Gelukkig hadden we een aantal helpende engeltjes waardoor de verrassing extra groot was. Met een opgeheven hoofd en een heerlijk gevoel gingen we het weekend in! Oja, nu weet ik hoe Robert ten Brink zich voelt wanneer hij weer voor verrassingen zorgt. Wat een leuke baan!

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk ging? Bekijk dan het filmpje.

Hoe kom ik aan kaartjes?
Wil je nou met eigen ogen zien wie de Cultuurprijs 2018 en de Publieksprijs wint op zaterdag 29 december 2018? (Ja, er is ook een publieksprijs dus jij kunt er voor zorgen dat jouw favoriet wint!) Ga dan snel even langs bij de Schouwburg Venray of reserveer ze via de site van de Schouwburg. Geen entree dus geen reden om niet te komen!

 

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet