Test

Vrijwilligers gezocht voor Pop Up Galerie LIHVE!

Geplaatst op: 11 juli 18

Heb jij een voorliefde voor kunst en nog enkele uurtjes vrije tijd over in het weekend? Dan is de organisatie van Pop Up Galerie LIHVE op zoek naar jou!

Op vrijdag 6 juli a.s. opende Pop Up Galerie LIHVE haar deuren met een prachtige expositie. Thea van Herpt (bronzen beelden), Louis La Rooy (glaskunst), Saskia Weerepas (schilderijen) en Miriam Meulepas (beelden, installaties en assemblages) laten deze zomer zien wat ze in huis hebben. We hebben meer dan 600 bezoekers in het eerste weekend na de opening mogen ontvangen, daar kunnen we alleen maar met een grote glimlach op terugkijken, aldus Henk van Os (projectleider LIHVE). Pop Up galerie LIHVE (Let it Happen in Venray) staat open voor diverse vormen van kunst en creativiteit en is ieder weekend geopend. De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00- 20.00u, op zaterdagen van 11.00-16.00u en op koopzondagen van 12.00-16.00u.

Voor een aantal weekenden is de organisatie van LIHVE nog op zoek naar vrijwilligers die een oogje in het zeil willen houden tijdens de openingsuren van de Pop Up Galerie. Lijkt je dit wat? Neem dan contact op via centrumvisie@culturavenray.nl of via 06-43353318.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet