Test

Venrays Rockkoor eerste genomineerde Cultuurprijs 2019

Geplaatst op: 01 november 19

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Cultuurprijs georganiseerd, een samenwerking tussen Bibliotheek Venray, Odapark, Schouwburg Venray en Cultura Venray. De organisatie is achter de schermen alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de uitreikingsavond op zaterdag 28 december as. Wat hierbij natuurlijk niet mag ontbreken, zijn de genomineerden van dit jaar. En die worden langzaamaan allemaal bekend!

Vanochtend (vrijdag 1 november) is de eerste genomineerde verrast. Niemand minder dan het Venrayse Rockkoor is genomineerd voor de Cultuurprijs 2019. De organisatie heeft het Rockkoor genomineerd, omdat het een initiatief is van het Venrays Mannenkoor waarbij compleet een andere weg is ingeslagen, door out of the box te denken. Een totaal ander genre in vergelijking met het genre van het Venrays Mannenkoor. Zo zoeken ze de grenzen op en stappen ze echt uit de comfortzone, aldus Marloes Kempkens (organisatie Cultuurprijs).

Wie de andere genomineerden worden, die samen met het Rockkoor uit Venray meedingen voor de jury- en publieksprijs van de Cultuurprijs 2019, wordt binnen nu en twee weken bekend. Benieuwd? Volg de facebookpagina van Cultura Venray en je bent als eerste op de hoogte!

Uitreiking zaterdag 28 december
Wil je nou heel graag weten wie de jury- en publieksprijs wint op zaterdag 28 december. Bestel dan nu gratis jouw ticket via de site van Schouwburg Venray en ben erbij !

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet