Test

Venraynaar Etan Huijs lanceert nieuw album

Geplaatst op: 20 augustus 18

De Venrayse singer-songwriter is allang geen onbekende meer in de regio. Ook landelijk wordt hij steeds meer opgepikt; zo draaide respectievelijk Radio 2 en Radio 5 zijn nieuwe singles (Little Bird en Blue Moon) en mocht hij bij beide omroepen ook met band langskomen. Op 14 september komt zijn nieuwe album, zijn derde langspeler, uit. De opvolger van het in 2016 verschenen The Battle Of Everything heet The Secret Us en betekent een enorme stap voorwaarts voor de singer-songwriter. Het is een tijdloos album geworden met invloeden uit de pop, folk en country. Een conceptalbum over wie we werkelijk, diep van binnen, zijn.

Etan wordt op dit nieuwe album bijgestaan door onder andere BJ Baartmans (die het album ook produceerde), zangeres Jori van Gemert en het Red Limo String Quartet: een strijkkwartet dat bekendheid oogste met Kyteman en hun optredens bij De Wereld Draait Door. Ook tourden ze in 2017 met niemand minder dan Eddie Vedder (Pearl Jam)!

Op vrijdag 14 september presenteert Etan zijn nieuwe album in zijn thuishaven Venray en dat doet hij op niet de eerste de beste locatie. Vanaf 19:30 gaan de deuren van het Theehuis in het Odapark Venray open en ben je van harte welkom. Etan zal deze avond een uur spelen met voltallige liveband, bestaande uit: Jori van Gemert (zang, toetsen), Rens van Dijk (contrabas, mandoline, zang), Roel van Trommelen (drums) en Diederik van den Brandt (pedalsteel gitaar en banjo). Deze presentatie-avond zal tevens de aftrap zijn van een heuse tour die Huijs, voornamelijk met band, langs enkele mooie festivals en concertzalen zal brengen.

De entree bedraagt vijf euro. Je kunt een kaartje kopen aan de dagkassa of van te voren met korting de entree en een cd reserveren voor 15,- via etanhuijsmusic@hotmail.com

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet