Test

Venray wordt geportretteerd

Geplaatst op: 09 augustus 18

Van 9 tot 16 augustus hebben de organisaties Let It Happen Venray en Cultura Venray de Utrechtse kunstenaar Lars Reen (1993) uitgenodigd om te komen werken in het schoutenstraatje. Tijdens zijn residentie maakt hij een aantal videoportretten van Venray waarin beelden en geluiden uit de omgeving worden samengevoegd tot sfeervolle video's. Updates en vlogs van het project zijn te vinden op de website van Cultura Venray en op de Facebookpaginas van Cultura Venray en Lars Reen.

Lars onderzoekt tijdens zijn verblijf de openbare ruimtes van Venray. Lars Reen is opgegroeid in het dorp Groeningen waar hij bekend staat als de zingende krantenjongen. In zijn tienerjaren ging hij vaker naar Venray om te winkelen met vrienden. In 2015 is hij afgestudeerd aan het AKV St. Joost in Breda met een video-installatie en een zang performance. Afgelopen jaar heeft hij samen met leerlingen van het SG Stevensbeek een voorstelling over het theater geproduceerd met de hulp van de schouwburg van Cuijk.

Benieuwd naar de nieuwe Artist in Residence? Iedereen is van harte welkom om in de week van 9 augustus t/m 16 augustus binnen te lopen bij Lars!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet