Test

Venray staat stil: living statues in het hele centrum

Geplaatst op: 23 april 19

Al voor het vierde jaar is Venray op de koopzondag in april gevuld met Living Statues. Dit festival trekt elk jaar meer bezoekers. Dat komt doordat alleen professionele acteurs worden gecontracteerd. Naast diverse prijswinnende acts, worden ook diverse nieuwe acts voor het eerst aan het publiek getoond in Venray. Natuurlijk is het een kunst om totaal stil te staan, maar de verrassing zit in de houterige onverwachte bewegingen die telkens de kijkers op het verkeerde been proberen te zetten. Houd het fototoestel bij de hand, want deze middag valt veel te beleven. De beelden staan verdeeld over de drie belangrijkste winkelstraten: De Grotestraat, De Schoolstraat en De Bleek.

En extra voor kinderen: hoe word ik een Living Statue?
Voor de kinderen is er, op de Grotemarkt, een spectaculaire (gratis) activiteit; hoe word ik een Living Statue? In 10 minuten wordt je geschminkt, aangekleed en leer je hoe je het beste als levend beeld kunt gaan staan. Voor je het weet verras je de omstanders.

Let op: er kunnen die middag maar maximaal 75 kinderen mee doen. Meldt je daarom vooraf aan om verzekerd te zijn van deelname. Stuur daarvoor een mailtje naar activiteiten.venraycentraal@gmail.com en vermeld daarin je naam en de tijd dat je wilt komen (tussen 12.30 uur en 16.30 uur). Aangemelde kinderen gaan voor op de wachtrij.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet