Test

Venray staat stil bij 74 jaar bevrijding

Geplaatst op: 02 oktober 18

Op donderdag 18 oktober organiseert Cultura Venray een Cultuurcaf. Omdat het deze dag precies 74 jaar geleden is dat Venray werd bevrijd, staat dit Cultuurcaf in het teken van de bevrijding van Venray. Wil je samen met ons en vele anderen stil staan bij 74 jaar bevrijding van Venray? Je bent van harte welkom vanaf 19.00u in de Schouwburg van Venray.

Tijdens dit Cultuurcaf laten we andere organisaties aan het woord die allemaal iets te doen hebben met de herdenking van Venray. Zo zullen o.a. herbelevingstocht Veulen, Nederland in Dialoog, Stuurgroep Venray-Weeze (Liberation Route), werkgroep 75 jaar bevrijding Venray en Hay Linders van Expo 40/45 vertellen waar ze mee bezig zijn. Ook staat er een voordracht van het dagboek van dhr. P. Clephas op het programma. Onderweg beleef je mooie momenten, maar wat dit precies inhoudt, blijft een verrassing tot en met de dag zelf. Natuurlijk wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel. Hierbij kunnen we genieten van de mooie muzikale klanken van de bups. Dit wil je niet missen!

LET OP! De avond vindt op meerdere locaties plaats. Na het samenkomen in de Schouwburg van Venray zullen we met iedereen naar t Mgr. Goumansplein wandelen. Daar zal een gedeelte van het programma plaatsvinden. Hierna zal het tweede gedeelte van het programma in de Schouwburg voortgezet worden. Het Cultuurcaf is gratis toegankelijk. Vanaf 19.00u ben je van harte welkom waarna het programma om 19.30u start.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet