Test

Venray On Stage 2: pop/rock! Bijzijn = meemaken!

Geplaatst op: 11 augustus 17

Op zaterdag 14 oktober vindt de tweede editie van Venray On Stage plaats. Deze editie staat helemaal in het teken van pop/rock.Geniet van een avond lokaal en nationaal talent. Zorg dat je na de grote doorbraak van een van deze top acts kunt zeggen dat jij ze al had gezien, vrdat ze doorbraken. Kaartjes zijn te bestellen via de site van de Schouwburg Venray.

Tijdens deze avond biedt Schouwburg Venray in samenwerking met Cultura Venray een podium voor lokaal talent. Deze avond kun je genieten van Battersea, Cynbel en Handed.

BATTERSEA
Lokaal talent is gespot. Deze band wil en mag je absoluut niet missen. Luisteraars die de refreinen van Muse, de drums van Foo fighters, de gitaren van Kings of Leon, de bas van U2 en de stem van Creedence waarderen, verteren Battersea goed. En ook iedereen die ooit naar AC/DC, Slayer, Johnny Cash of Bad Religion luisterde, kan in ieder geval met ons verder over muziek praten. Erwin bestormde de podia in en om Nederland met metalband Mangled, Bennie speelde zalen plat met een rock n roll band, en Mike, Sander en Tom trokken door Nederland met hardcore punkband The Jux Junction. Al die ervaring in studiowerk, liveshows en songwriting komt samen in Battersea. Een lokale band met eigen werk, die je gehoord moet hebben.

CYNBEL
Voordat ze te groot zijn om nog te kunnen boeken, hebben wij ze in Venray on Stage 2. Goede liedjes, daar begint het mee, zo bewijst ook het verhaal van CYNBEL. De eerste twee singles leveren de band een dikke tour door Nederland met de Popronde, liveoptredens bij 3FM en Radio 1, de aftershow van Kensington bij Club Ziggo, het voorprogramma van Raglans en een hit op Spotify op! Niet verkeerd, voor een band die pas twee jaar bestaat.

HANDED
De band rondomStef Classens, winnaar van de derde editie vanDe Beste Singer Songwriter van Nederland.
Handed brengt liedjes die recht uit het hart komen en die straks recht naar het hart van de luisteraar golven.
Liedjes die zich niet laten dwingen door tijd of plaats, maar door emotie en onbevangenheid. Na Paradiso, Nieuwe Nor en Paard van Troje, staan ze eindelijk in Venray tijdens de 2de Venray on Stage.

Kortom, mis het niet! Zaterdag 14 oktober vanaf 19.30u in de Schouwburg van Venray. Klik hier voor het bestellen van kaartjes 5,- per stuk!

[gallery columns="2" ids="5633,5634"]

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet