Test

Veelbelovend eerste Cultuurcaf!

Geplaatst op: 01 november 16

Een veelbelovende avond van nieuwe samenwerkingen, zo kijkt het team van Cultura Venray terug op haar eerste Cultuurcaf op 31 oktober 2016. 'Samen staan we sterk', 'niets moet, alles mag' en 'kennis is er om te delen': drie motto's die alle drie terugkwamen deze avond.

Na de introductie door wethouder Lucien Peeters, was het woord aan Martin Manders namens het bestuur van Cultura Venray. Voordat Marloes Kempkens als teamlid van Cultura Venray het woord nam, werd de bezoekers een film aangegeven over het culturele en kunstzinnige veld in de gemeente Venray.
De introductie van het team en de opzet van de avond werd na deze film medegedeeld door Marloes. Het doel van deze avond was om een leuke avond te beleven en vooral nieuwe contacten op te doen.Volgens de teamleden van Cultura Venray is dat ook zeker gelukt.

Naast de mini-expositie van verschillende kunstenaars uit de gemeente Venray in het voorste gedeelte van 't Oud Postkantoor, was er ook een plaats voor muzikale omlijsting binnen het programma. Zo zorgden Rever-B en Lars Reen voor mooie muziek enzorgden Ricardo Hendriks en Izelina Sousa vandansschool Soul Community voor verwondering op vele gezichten van de bezoekers.

Nadat de bezoekers zich gebogen hadden over verschillende onderwerpen waar Cultura Venray zich mee bezighoudt, zoals 'vernieuwing', 'samenwerking', 'kunst & cultuur als middel' & 'kunst & cultuur in de klas', was er ruimte om contacten te leggen met andere kunst- en cultuurliefhebbers uit de gemeente Venray en ideen uit te wisselen.

Kortom: het eerste Cultuurcaf proeft naar meer!

[gallery link="none" columns="4" ids="3505,3498,3506,3507"]

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet