Test

Update Cultuur in de Klas

Geplaatst op: 07 november 17

Na de goedkeuring vanuit de gemeente Venray voor het plan Cultuur in de Klas, is er al veel werk verricht. Verschillende gesprekken met aanbieders en basisscholen hebben plaatsgevonden, dit heeftgeleid tot de richting waarmee we van start gaan. In het voorjaar van 2018 start het pilotproject met max.4 scholen. Deze keuze is gemaakt op basis van diverse inzichten en mogelijkheden van bijv. de cultuurcordinatoren, en de inbreng van alle betrokkenen.

We hebben gekeken naar een divers aanbod, maar ook naar zinvolle administratiemogelijkheden voor zowel de scholen als de aanbieders. Dit begint concrete vormen aan te nemen, n dat ziet er goed uit. Samen met ons team kunnen we in januari op gaan starten met de pilot-scholen. Gedurende de evaluatie/pilotperiode zullen we ons aanbod nog beter kunnen aanpassen aan de echte wens van de school n aan het oorspronkelijke doel: cultuur breder inzetten in het onderwijs en een doorlopende leerlijn creren om op deze manier cultuur binnen het onderwijs zo duurzaam mogelijk te verankeren.

Wil je meer informatie over Cultuur in de Klas? Neem dan contact op met Sanne via sanne@culturavenray.nl of via 06-44013118

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet