Test

Topbands LikeU2 en Fraay zorgen voor muziek op volgende Cultuurcaf Live

Geplaatst op: 11 juni 19

Zaterdag 22 juni vindt de eerste editie van Cultuurcaf Live in 2019 plaats. Vanaf 14.00u wordt de foyer van de Venrayse Schouwburg omgetoverd tot een gezellig caf. Twee topbands zorgen deze middag voor heerlijke muziek: LikeU2 & Fraay! Benieuwd? Je bent van harte welkom!

Na de lovende woorden en enthousiaste reacties in 2018, konden we niet achterblijven in 2019 met het Cultuurcaf Live, aldus Peggy Keijsers (Cultura Venray). De organisatie heeft er alles aan gedaan om ook dit jaar een perfecte combi te vinden tussen heerlijke muziek en interessante tafelgesprekken. Hiervoor hebben we de tafelgesprekken wel gehuld in een nieuw jasje, voegt Keijsers toe. Onder andere Esther Koenen (Cultuurcoach HadM), Rob Claessens (Volksmusik mit Schwung), Petra Vermeulen (Koor Harmony) en Wim Baltussen (Huiskamerconcerten Castenray) schuiven deze editie aan. Tussen de gesprekken door kan iedereen genieten van heerlijke muziek. Keijsers vervolgt met een glimlach: Het is ons gelukt om twee topbands uit de regio te regelen. Niemand minder dan LikeU2 en Fraay zullen deze editie optreden, zo leuk!

In t kort
Het Cultuurcaf is vrij toegankelijk, iedereen is welkom om gezellig een drankje te komen doen en te genieten van een heerlijk relaxte zaterdagmiddag. Kortom alle ingredinten voor een perfect middagje uit. Nieuwsgierig? Kom gezellig vanaf 14.00u naar de foyer van de Schouwburg Venray en geniet!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet