Test

Theo van Dam in Venrays Museum + Rondleiding Engelse Tuin

Geplaatst op: 07 juni 17

Op zaterdag 10 juni is Theo van Dam de gehele dag aanwezig in het Venrays Museum aan het Mgr. Goemansplein. Daarnaast start er deze dag om 14.00u een rondleiding in de Engelse Tuin vanuit het museum.

Theo van Dam is de kunstenaar die de oorspronkelijke Loek Nelissenprijs heeft gemaakt. Het originele beeld is al jaren te bekijken in de Engelse tuin, Raadhuisstraat 1, Venray. Theo plaatste 23 april een nieuw beeld in de Engelse Tuin: Ontmoeting van Organische vormen. Dit is eigen werk en totaal anders van sfeer, materiaal en uiterlijk dan het beeld voor de Loek Nelissenprijs. Het nieuwe beeld heeft een lange ontstaansgeschiedenis. Hij zal deze geschiedenis toelichten in het museum via schilderijen. Verder zijn een aantal beelden van Theo te zien. Het museum is geopend van 11-17.00 uur.
- Klik hier voor meer informatie over het werk van Theo van Dam

Rondleiding Engelse Tuin
Op zaterdag 10 juni om 14.00 uur start een rondleiding in de Engelse tuin vanuit het museum. Verzamelen bij de ingang van het museum om 13.45 uur. Deelname is gratis. Opgave is gewenst bij ritavangastel@hotmail.com. U kunt volstaan met naam en emailadres. U ontvangt bericht of de rondleiding doorgaat. Bij veel belangstelling vindt een tweede rondleiding plaats om 15.00 uur vanuit het museum.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet