Test

Succesvolle kerstviering Ons Genot bij 't Stekske

Geplaatst op: 15 december 16

Op 13 december jl. hield Ouderenvereniging Ons Genot haar jaarlijkse kerstviering in Landweert. De gehele middag werden er sfeervolle, muzikale klanken ten gehore gebracht.

Het eerste uur waren de leerlingen van de groep 3 t/m 6 van de Montessorischool uitgenodigd. Zij zorgden voor de vrolijke jeugdige accenten. Er werd onder andere gezongen, gedanst en gemusiceerd. Waarna de kinderen zich tussen de ouderen begaven en leuke gesprekjes aangingen over de viering van Sinterklaas en wat ze thuis allemaal met de kerstdagen gaan doen. Sommigen gingen ook naar opa's, oma's en tantes of ooms. Het was gewoon een gezellig geroezemoes. Na een glaasje limonade, gingen de kinderen met een appel en mandarijn weer naar school.

Hierna werd de viering voortgezet waarbij Margo en Wiel Verbeek uit Grubbenvorst de zeer geslaagde muzikale omlijsting verzorgden. Cultura Venray heeft ervoor gezorgd dat Margo en Wiel deze middag optraden bij de kerstviering. Margo en Wiel beschikten over een melodieus repertoire van kerstliederen afgewisseld met Limburgse liedjes. Aan het eind van de middag klonken er alleen maar tevreden woorden en ging iedereen met een echt kerstgevoel naar huis.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet