Test

Southern Blues bands opgelet!

Geplaatst op: 27 juni 19

De Commissie B.R.U.L. (Blues en Rootsmuziek Uit Limburg) organiseert op 12 oktober 2019 in samenwerking met Caf-Zaal De Dikke Stein, Elsloo en Parkstad Limburg Theaters voor de zevende keer de BRUL Contest. Deze BRUL Contest is een wedstrijd voor Limburgse blues, roots of americana acts met als hoofdprijs een speelplek op de Southern Bluesnight!

De bedoeling is dat bands/muzikanten zich aanmelden via email (info@brul.eu) inclusief muziek (minimaal 3 liedjes) via WeTransfer (www.wetransfer.com). Dit mogen live-opnames zijn. De muziek moet blues, roots en/of americana zijn en minimaal n van de bandleden dient in Limburg (Nederlands of Belgisch) woonachtig te zijn.

Een jury, samengesteld door de Stichting Southern Blues Promotion, nomineert uit alle inzendingen 5 acts voor de finale die op 12 oktober a.s. zal plaatsvinden in De Dikke Stein in Elsloo.

Daar zal een jury, die samengesteld wordt door Commissie B.R.U.L., de winnaar bekend maken. Deze winnaar krijgt een plek op het Juke Joint-podium op de Southern Bluesnight 2020. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart 2020 en het wordt de 24ste editie. Afgelopen jaar heeft Barn & Belle de Southern Bluesnight fantastisch geopend! De winnaars van de afgelopen jaren zijn uitgesloten voor deelname aan volgende BRUL Contest.

Sluitingsdatum voor de aanmeldingen is 1 augustus 2019. Dus meld je aan en laat je horen!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet