Test

Schrijf je nu in voor de 25e editie van de Raadselige Roos!

Geplaatst op: 09 mei 17

Dit jaar bestaat het Literair Caf Venray 25 jaar. Reden voor een jaar met mooie literaire activiteiten. De jaarlijkse terugkerende schrijfwedstrijd Raadselige Roos mag hierbij niet ontbreken. Met groot genoegen nodigt het Literair Caf Venray schrijvers uit om deel te nemen aan deze jubileumeditie.

Gegeven dit feit heeft het bestuur een oude traditie in ere hersteld: het winnen van een trofee voor de eerste prijs proza, pozie en de publieksprijs. Meedoen aan de wedstrijd kandoor een gedicht en/of een verhaal in te sturen vr zondag 1 oktober 2017. Het thema dit jaar is: De teugels laten vieren. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als pozie.

Klik hier voor de uitgebreide spelregels.Als voorbeeld moet een gedicht minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal uit minimaal 500 tot 1500 woorden. Beide mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn.

De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl. De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2017 vindt eind januari 2018 plaats.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet