Test

Schrijf je nu in voor de Raadselige Roos schrijfwedstrijd!

Geplaatst op: 13 juni 19

Tot en met 1 oktober 2019 kun je je inschrijven voor de schrijfwedstrijd Raadselige Roos, georganiseerd door het Literair Caf Venray. Het thema dit jaar is: Bevrijd. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als pozie. De schrijfwedstrijd is bedoeld voor eenieder die talent heeft of aan de ontwikkeling werkt om een verhaal of een gedicht te schrijven en biedt de deelnemer een uniek podium om zijn of haar schrijftalent te toetsen. Wil je meedoen? Lees dan snel verder!

De organisatie heeft dit jaar enkele wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd om deze schrijfwedstrijd ng aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor meer amateur-schrijvers en -dichters. Deelname is voortaan mogelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en woonachtig in hl Nederland en Nederlandstalig Belgi. De inschrijfkosten voor deelname zijn verlaagd van 25,- naar 20,- voor deelnemers van 26 jaar en ouder en naar 10,- voor deelnemers van 16 jaar tot en met 25 jaar. Wanneer en gedicht n een verhaal wordt ingediend, dan zijn de inschrijfkosten respectievelijk 25,- of 15,- euro.

In het kort: jouw gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal minimaal uit 500 tot 1500 woorden. Beiden mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl
Het hele reglement is na te lezen op onze website: www.literaircafevenray.nl.

De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2019 vindt plaats op 19 januari 2020 in de foyer van de Venrayse Schouwburg. Bij deelname ontvang je daarover uiteraard ook de uitnodiging.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet