Test

Schoutenstraatje wordt nog cultureler straatje

Geplaatst op: 17 augustus 18

Naast het succes van de Pop-Up Galerie in het oude Halfords pand is het team van Let It Happen in Venray (LIHVE) in samenwerking met Cultura Venray ook bezig met het optimaliseren van de uitstraling van het Schoutenstraatje. En jouw stem telt!

Natuurlijk ademt het Schoutenstraatje al cultuur: Atelier Cultura, dansschool Soul Community, de verschillende kunstenaars die zich als Artist in Residence vestigen en niet te vergeten ons eigen kantoor van Cultura Venray, aldus Martin Manders van Cultura Venray. Echter is er altijd ruimte voor meer cultuur, vult Henk van Os aan (projectleider LIHVE).

Het primaire doel van dit project is het optimaliseren van de uitstraling/ aankleding van het Schoutenstraatje zodat de straat inhoudelijk en visueel aantrekkelijker wordt en beter benut gaat worden als verbindingsweg. Voor dit project is een werkgroep opgericht die een tiental kunstenaars uit diverse disciplines uitgenodigd heeft om te solliciteren voor de opdracht het Schoutenstraatje op een kunstzinnige wijze visueel te optimaliseren. Inmiddels zijn er uit alle inzendingen drie kunstenaars geselecteerd die hun opdracht uit mogen werken. Deze inzendingen zijn te lezen in de etalage van Schoutenstraatje 15 en via deze link.

Het team wil graag horen welk idee het meest aanspreekt onder de Venrayse bevolking. Kortom: jouw stem telt! Wil je reageren? Neem dan voor 10 september as. contact op met de werkgroep via centrumvisie@culturavenray.nl of loop eens binnen bij t Schoutenstraatje 8.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet