Test

Samen staan we sterk en bereik je meer!

Geplaatst op: 27 november 17

Hallo kunst- en cultuurliefhebbers,

Mijn naam is Puck Rijs en ik ben buurtsportcoach bij Venray Beweegt. Venray Beweegt zet de Venrayse samenleving in beweging door sport, gezondheid, bewegen en zorg te verbinden. Dit doen we samen met veel verschillende partijen in Venray waaronder ook Cultura Venray.

Zoals ik het zie hebben we (Cultura Venray en Venray Beweegt) samen hetzelfde/ en doel! Gezamenlijk proberen we mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Of dit nu op sport of cultuur gebied is, we doen het voor de inwoners van Venray. Doordat we hetzelfde doel hebben komen we elkaar in het werkveld vaak tegen en proberen we zoveel mogelijk samen te werken. Zo hebben we vorig jaar tijdens het SAMEN Festival gezamenlijk opgetrokken en ook bij de Nationale Sportweek 2017 hebben Cultura Venray en Venray Beweegt leuke acties gerealiseerd voor de jeugd van Venray! Maar ook andersom wordt er bij activiteiten van Cultura Venray de verbinding met Venray Beweegt gelegd.

Wat ik zo prettig vindt aan onze samenwerking is dat we elkaar weten te vinden, we proberen bij veel activiteiten/programmas sport en cultuur te verbinden en dat maakt dat we samen vaak snel dingen geregeld kunnen krijgen. Samen staan we sterk en bereik je meer!

Groetjes Puck Rijs
Buurtsportcoach Venray Beweegt

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet