Test

Rob Claessens bijt het spits af!

Geplaatst op: 15 november 17

Maak kennis met Rob Claessens. Rob is woonachtig en Venray en door Cultura Venray gevraagd om de spits af te bijten als liefhebber van de Venrayse cultuur. Wat ik over de Venrayse cultuur kan en wil vertellen, is dat ik er op meerdere manieren bij betrokken ben, aldus Rob.

Wie is Rob?
Rob is al ruim 22 jaar vrijwilliger bij Omroep Venray. In 2018, volgend jaar, presenteert hij al 20 jaar het radioprogramma Volksmusik mit Schwung. Rob licht toe: Deze titel spreekt voor zich. Het is een programma waar de Blaasmuziek uit de Alpenlanden centraal staat met de Bhmische en Mahrische muziek. Ook wordt de Oberkrainer muziek niet vergeten. Door middel van dit programma heb ik veel en snel contact met de Venrayse cultuur en ook organiseer ik graag activiteiten die aansluiten bij het radioprogramma en de behoefte van de Venraynaren. Rob stuurt hiervoor ook altijd zijn informatie omtrent evenementen naar Marloes, om zo zijn evenementen door Cultura Venray meer aandacht te laten geven.
Naast Volksmusik mit Schwung verzorgt Rob in de aanloop naar de vastelaovend een uitzending Vastelaovend Same. In 2018 kun je iedere dinsdag van 2 januari tot en met 6 februari tussen 18u en 19u luisteren naar dit radioprogramma. Er komen vele herkenbare Venrayse vastelaovends Liedjes aan bod. Ook de kerkdorpen worden hierbij niet vergeten.

Doordat ik enkele evenementen, waaronder Robs Blasmusik & Heimatklnge, bekend wilde maken, kwam ik terecht bij Cultura Venray. Ik stel het dan ook zeer op prijs dat er een enthousiast team bij Cultura Venray actief is. Tot slot wens ik Cultura Venray veel succes toe in de toekomst!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet