Test

Programma Popronde Venray bekend

Geplaatst op: 18 september 19

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, waaronder Venray op zondag 3 november as. Oa. Joan Franka, Three Little Clouds, Sarah & Julia, TESSEL, Bony Macaroni en Baer Traa komen op zondag 3 november naar het centrum van Venray. Bijzonder dit jaar is de deelname van de eerste winkel aan Popronde Venray, J&R Schoenen aan de Patersstraat. In totaal presenteren 32 verschillende acts zich bij de 11 deelnemende locaties.

Nieuwe locaties
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafs en podium The B fungeert ook een winkel en de studio van Omroep Venray als podia.

Programma Popronde Venray
Om 13:30 uur start het programma van Popronde Venray met een optreden van singer/songwriter LAURA (bekend van haar deelname aan The Voice of Holland 2018) in J&R Schoenen.
In de studio van Omroep Venray vinden tussen 14:00 en 19:00 uur om het uur intieme radiosessies plaats van achtereenvolgens Scott & Young, Bony Macaroni, Haris, Foxlane en Baer Traa. Het is voor een select publiek mogelijk om hierbij aanwezig te zijn, maar vol = vol. Vanaf 22:30 uur is Proeflokaal Goesting de plek waar de afterparty losbarst, met een optreden van garage punkband Bongloard. Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Over de Popronde
De Popronde is ht reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 145 geselecteerde Poprondebands en acts de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk. Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, ChefSpecial, Rond en My Baby.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2019 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Sociale Media Popronde:
www.facebook.com/Popronde
twitter.com/Popronde / #popronde

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet