Test

Pop Up Galerie LIHVE opent haar deuren!

Geplaatst op: 29 juni 18

Op vrijdag 6 juli a.s. opent Pop Up Galerie LIHVE de deuren voor een prachtige expositie. Thea van Herpt (bronzen beelden), Louis La Rooy (glaskunst), Saskia Weerepas (schilderijen) en Miriam Meulepas (beelden, installaties en assemblages) laten deze zomer zien wat ze in huis hebben. Je bent van harte uitgenodigd voor de opening op vrijdag 6 juli om 17.00u in het pand van Kapelaanspad 38!

Pop Up galerie LIHVE (Let it Happen in Venray) staat open voor diverse vormen van kunst en creativiteit. Van beeldhouwwerk, tot sieraden, van graffiti tot tattoo art, voor ieder kunstwerk is er plek. De werkgroep LIHVE probeert op deze manier diverse kunstenaars met totaal andere uitgangspunten en creatieve ideen samen te brengen in prikkelende exposities in leegstaande winkelpanden.

Primair richt de organisatie zich op lokale en regionale kunstenaars, maar ook bekende kunstenaars van elders worden uitgenodigd om hun beste werk in Venray te laten zien en ten verkoop aan te bieden. De eerste expositie duurt tot begin september en is een voorbeeld voor wat uit moet groeien tot een permanente verschijning in Venray Centrum. De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00- 20.00u, op zaterdagen van 11.00-16.00u en op koopzondagen van 12.00-16.00u. Loop gerust binnen en laat je verrassen!

De organisatie van LIHVE is in handen van de gelijknamige werkgroep. De werkgroep LIHVE werkt onder toezicht van Stichting Cultura Venray. Zie voor meer informatie lihve.nl of neem een kijkje op de site van Cultura Venray via www.culturavenray.nl.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet