Test

Oproep aan alle cultuureducatie aanbieders voor het basisonderwijs

Geplaatst op: 30 januari 18

In januari is Cultura Venray met vier basisscholen uit de gemeente Venray begonnen aan een pilot genaamd Cultuur In de Klas (CIK).

De komende jaren zal er verder gewerkt worden aan het plan CIK waardoor kinderen in Venray structureel kennis kunnen maken met meerdere cultuurdisciplines zoals muziek, drama, dans, beeldende vorming en cultureel erfgoed. Het doel waar de komende jaren samen met het culturele netwerk in Venray aan gewerkt zal worden is het mede mogelijk maken van een structureel, duurzaam en kwalitatief cultuureducatie programma voor lle basisschoolkinderen in Venray.
In de pilot worden de eerste ontwikkelde ideen hierover op de vier scholen in de praktijk gebracht. De bedoeling is dat tijdens deze proefperiode tevens gewerkt wordt aan een breder netwerk van cultuuraanbieders uit de regio, die over CIK mee willen denken en het ook uit willen gaan voeren.

Ben jij cultuuraanbieder n ben je genteresseerd om mee te bouwen aan het cultuuronderwijs in de gemeente Venray of wil je meer weten over CIK? Neem dan vrijblijvend contact op met Sanne via sanne@culturavenray.nl.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet