Test

Open week seniorservice

Geplaatst op: 15 januari 19

Zelf fotos bewerken of een fotoalbum maken? Meer kunnen doen met de smartphone, iPad, Andoid-tablet of computer? Veilig bankieren op internet? Zelf een website bouwen? Van 21 t/m 27 januari vertellen vrijwilligers van Seniorservice Venray en medewerkers van BiblioNu in de bibliotheek Venray over hun lesaanbod.

Maandag 21 januari en maandag 4 februari is er in de bibliotheek tablet-caf van 15.00 tot 17.30 uur. Het tablet-caf is gezellig samenzijn van enthousiaste gebruikers. Vrijwilligers geven uitleg, maar deelnemers kunnen ook elkaar helpen. Wie weet kunnen deelnemers dat 'ene probleempje' op de mobiel, tablet, etc. hierna gewoon zelf oplossen. Ook bij problemen met en lenen van e-books, of het zetten van een e-book op een e-reader biedt het tablet caf uitkomst. Tip: neem het eigen (werkende) apparaat mee en zorg ervoor dat deze is opgeladen. Neem ook gebruikersnaam en wachtwoord mee. Dit is handig bij het installeren van nieuwe apps.

Tijdens de open week zijn er spreekuren op dinsdag 22 januari van 11.00 tot 12.00 uur, donderdag 24 januari van 14.30 tot 15.30 uur en zaterdag 26 januari van 11.00 tot 12.00 uur. De medewerkers uitleg over de diverse cursussen die Seniorservice Venray en BiblioNu te bieden hebben.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet