Test

Ontwikkelingen Jongerencentrum The B

Geplaatst op: 07 november 17

Vandaag is een belangrijke dag voor jongerencentrum the B. Er wordt door de gemeente een beslissing genomen met betrekking tot het plan voor de doorontwikkeling van the B. Een plan waar Cultura Venray nauw betrokken bij is geweest.

Het afgelopen jaar is er door iedereen binnen The B, in samenwerking met Cultura Venray, hard gewerkt om stappen voorwaarts te maken. Maar het einde van het pad is nog niet in zicht, de volgende stap moet worden gezet. Wij geloven, en met ons alle betrokkenen, dat dit de juiste weg is, de juiste stimulans en het juiste moment om door te pakken: de broodnodige next step naar volwassenheid en zelfstandigheid.

De afgelopen tijd zijn er terechte vragen vanuit het veld gekomen. Maar met alle respect, The B is toch wel wat meer dan een soos. The B is enerzijds opgezet om ht cultureel centrum van de jeugd in de gemeente Venray te worden. Anderzijds is het opgezet om te functioneren als een uitvalsbasis voor jongerenwerkers binnen de gemeente, om zodoende de afstand tussen jeugd en de begeleiders van deze groepen te minimaliseren. Met een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jeugd, en een ingang om ervaring op te doen met muziek, games, techniek en socialisering. The B kan d stimulans zijn voor een bredere popcultuur in de hele gemeente. En daarmee Venray als geheel naar een hoger niveau tillen. En daar profiteert iedereen van.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin via martin@culturavenray.nl of via 06-43353318

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet