Test

Never Mind Jazz Band op kasteelplaats Geijsteren

Geplaatst op: 11 juni 19

Geijsteren - Op zondag, 23 juni a.s. om 15.00 uur, kan de liefhebber van onvervalste jazz oude stijl zijn hart ophalen aan het concert dat de Never Mind Jazz Band geeft op de binnenplaats van de kasteelplaats Geijsteren, gelegen aan de Maasheseweg 2 in Geijsteren. En zoals door de band zelf aangekondigd, garandeert de band de bezoeker een optreden dat wordt gekenmerkt door een opvallende repertoirekeuze en een perfecte balans tussen gearrangeerde collectieven en verrassende solos. In de vocale gedeelten komt ieder bandlid aan bod.

Hoewel de naam van de band het niet doet vermoeden, staat de Never Mind Jazz Band wel degelijk voor een serieuze aanpak van de jazz uit de jaren twintig, met daarbij het accent op de gloriejaren 1925-1929. Voor de liefhebbers van deze muziek is dit een niet te missen concert.

Kaarten kosten 10 euro per stuk (tot 16 jaar 5 euro) en kunnen besteld worden bij de Stichting Cultuurpodium Geijsteren (zie www.cultuurpodiumgeijsteren.nl) of vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de kassa van de kasteelplaats gekocht worden.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet