Test

Muziekvereniging Sub Matris Tutela zoekt projectkoor

Geplaatst op: 24 april 18

Op 3 november viert muziekvereniging SMT Oostrum haar 100-jarig bestaan tijdens een groots concert met muziek, dans en nog veel meer in de Evenementenhal in Oostrum. Voor deze gelegenheid zijn ze op zoek naar een groot, samengesteld projectkoor en hier kun jij aan meedoen!. Onder de naam 'Magnifique' wordt alles uit de kast getrokken om de bezoekers te laten genieten van een muzikale avond.

Het projectkoor zal onder leiding staan van de bekendedirigent Roel Verheggen, tevensregisseur van de show. Tijdens het concert zal het koor enkele nummers zingen, waaronder 'Stairway to heaven', 'Who wants to live forever', 'Earth Song' en 'Home'. Het zal geen moeilijke 4-stemmige koorzang worden, maar er zal hooguit 2-stemmig gezongen worden. We zoeken naar zoveel mogelijk diversiteit uit de regio en het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van een zangkoor. Personen die zich aanmelden moeten wel kunnen zingen, liefst wat ervaring hebben, maar hoeven geen noten te kunnen lezen. Indien je twijfelt over je zangkwaliteiten, neem dan gerust contact op, dan doet de dirigent gewoon even een simpele stemtest met je.

De repetities starten in september op de maandagen van 20.00 - 22.00 uur. De locatie daarvoor moet nog worden vastgesteld, maar zal in of in de omgeving van Oostrum zijn. Op de zondagen 30 september en 28oktober zijn repetities gepland waarin het gehele programma doorlopen wordt. Dus mt alle orkestleden en artiesten erbij. Daarnaast is op vrijdagavond 2 november de generale repetitie. Het is de bedoeling dat je, als je je opgeeft voor het koor, bij de repetities en doorlopen op de zondagen aanwezig bent.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je altijd al eens meewillen doen met een groot koor tijdenseen grootse show, dan nodigen we je nu uit. Dit isje kans! Opgeven is mogelijk tot 15 juni a.s. via deze linkhttp://www.harmonieoostrum.nl/projectkoor.html

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet