Test

Meld je nu nog aan voor amateurschrijfwedstrijd de Raadselige Roos!

Geplaatst op: 20 augustus 18

Vr de zomervakantie heeft Literair Caf Venray amateurdichters en -prozasten uitgenodigd om met hun werk deel te nemen aan haar jaarlijkse, inmiddels 26ste, schrijfwedstrijd De Raadselige Roos. Inmiddels heeft al een aantal deelnemers zijn pozie- of prozabijdrage ter deelname aan deze bijzondere en uitdagende schrijfwedstrijd ingestuurd.

Nu, zo net na de zomer- en vakantieperiode, als alles weer zijn alledaagse vertrouwde verloop krijgt, de dagen weer korten, richt het Literair Caf Venray zich nog een keer tot alle amateurdichters en prozaschrijvers in Zuid-Nederland en Nederlandstalig Belgi.De schrijfwedstrijd is bedoeld als stimulans voor iedereen, die talent heeft of zich wil ontwikkelen en bekwamen in het schrijven van een goed verhaal of gedicht.

Iedereen vanaf 18 jaar kan aan de Raadselige Roos-schrijfwedstrijd deelnemen door vr 1 oktober 2018 zijn of haar prozaverhaal of gedicht in te zenden. Het thema voor dit jaar is: speelruimte. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen proza en pozie. Een gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een prozaverhaal uit minimaal 500 en maximaal 1500 woorden. De inzendingen mogen verder niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn.

Tenslotte, de literaire bijdrages voor deelname aan de Raadselige Roos-schrijfwedstrijd kunnen voor deelname uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafvenray.nl . Voor de volledige voorwaarden en spelregels kijk je op de website van het Literair Caf Venray: www.literaircafvenray.nl , webpagina: Raadselige Roos.

De feestelijke prijsuitreiking van alle winnaars van de Raadselige Roos 2018 zal plaats gaan vinden op 20 januari 2019 in Venray.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet