Test

Meld je nu aan voor de busreis naar de Inbeeld Netwerkdag 2018!

Geplaatst op: 03 oktober 18

Op zondag 4 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur vindt de eerste InBeeld Netwerkdag plaats, een initiatief van het Huis voor de Kunsten Limburg. Vanuit Venray vertrekt er s ochtends vroeg via Horst en Venlo een bus richting Heerlen om aanwezig te zijn bij de InBeeld Netwerkdag. Wil je mee? Meld je aan!

Tijdens de InBeeld Netwerkdag wordt het Glaspaleis SCHUNCK* in Heerlen omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers en beoefenaars van beeldende kunst. Met art talks, lezingen, workshops, kunstconsulten, rondleidingen en een informatiemarkt, zijn er volop mogelijkheden om inspiratie op te doen en te netwerken. Kortom, een dag in het teken van het maken, exposeren en verkopen van beeldende kunst. Het volledige programma van de InBeeld Netwerkdag en meer informatie over aanmelden voor de workshops en consulten staat op www.hklimburg.nl/inbeeld. Alle onderdelen zijn gratis toegankelijk, met uitzondering van de workshops en consulten.

Aanmelden busreis
Liefhebbers voor de InBeeld Netwerkdag kunnen zich aanmelden via info@culturavenray.nl o.v.v. busreis InBeeld Netwerkdag. De bus zal om 09.15u vertrekken bij de Wetteling, om 09.30u bij de Merthal in Horst, om 10.00u bij het Kunstencentrum in Venlo en zal rond 11.15u arriveren in Heerlen. Ook op de terugweg stopt de bus op deze plekken. De bus zal vanuit Heerlen vertrekken om 17.00u en zal om 19.15u in Venray aankomen, na tussenstops in Venlo en Horst. De kosten voor de busreis bedragen 12,50 per persoon en kunnen alleen per pin in de bus betaald worden of voor de reis overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL59 RABO0311282857 t.a.v. Cultura Venray o.v.v. Busreis InBeeld Netwerkdag.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet