Test

Meer (pop)muziek in Venray: the red box session!

Geplaatst op: 20 september 19

Hoe zorg je ervoor dat er meer (pop)muziek in Venray komt? Een enthousiaste groep is eens goed voor deze vraag gaan zitten en ze besloten om deze taak op zich te nemen. Samen met de input van Venray gaan Ad Welten, Marcel Verstaveren en Peggy Keijsers op zoek naar nationale en internationale bands. Donderdag 17 oktober is het volgende concert gepland met niemand minder dan South Mountain en in het voorprogramma onze eigen Venrayse Cash on Delivery.

Peggy Keijsers voegt toe: Ook jullie kunnen meedenken over de invulling. Via Facebook kun je op de pagina van Red Box Session aangeven wat je graag zou willen zien en daar gaan we naar op zoek. Met Schouwburg Venray hebben ze een perfecte partner in crime gevonden waar de concerten in de kleine rode popzaal Imker gegeven zullen worden. Venray heeft aangegeven de hele breedte in genre te willen benutten, en daar geeft de Red Box werkgroep graag gehoor aan. Van Rock tot Blues en van Americana tot tribute, alles komt voorbij.

We vinden het ook leuk om lokale bands in het voorprogramma te programmeren in dezelfde stijl als de hoofdact. Als we dit, samen met de Venraynaren, succesvol kunnen maken dan willen we hier graag nog lang mee door gaan, aldus de organisatie. In de komende maanden kan Venray kennis maken met de Red Box concerten in de rode zaal van de Schouwburg Venray.

Benieuwd naar de verschillende concerten? Voor nu staan geboekt:

17 Okt: South Mountain | In het voorprogramma: Cash on Delivery
09 Nov: Cockers Delight
21 Nov: The Kilkennys
30 Nov: 7 miles to Pittsburgh | In het voorprogramma: Battersea
13 maart: Wild Romance | In het voorprogramma: Green river
4 april: Cousin Hatfield.

 

Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet