Test

Doe mee aan de fotowedstrijd Jouw geluk in Venray en win een camera of workshop!

Geplaatst op: 01 augustus 17

In oktober spoelt de Maand van de Geschiedenis terug rond het thema geluk. Het Cultuur-lab, de educatie werkgroep van het Venrays Museum, vraagt aan alle inwoners van de gemeente Venray: wat maakt(e) jou gelukkig in Venray? Tot 1 oktober 2017 kun je dit in beeld brengen door mee te doen aan de fotowedstrijd Jouw geluk in Venray. Van 15 t/m 29 oktober 2017 zijn alle inzendingen te bezichtigen in het Venrays Museum!

Fotografeer een plek, een moment, een herinnering, of iets anders dat jouw geluk in Venray in beeld brengt. Alle inwoners uit de gemeente Venray mogen meedoen: jong, oud, professional en amateur. Tot 1 oktober kun je n foto inzenden en hiermee kans maken op een van de prijzen. Op 29 oktober om 16:00 uur worden vier prijzen uitgereikt. Een jury- en publieksprijs voor volwassenen n een jury- en publieksprijs voor leerlingen van het basisonderwijs. De winnaar bij de volwassenen gaat naar huis met een gloednieuwe camera, de winnaar bij de leerlingen van de basisscholen wint een camera voor de school! De winnaar van de 2e prijs bij de volwassenen ontvangt een gratis workshop digitale fotografie. De winnaar van de tweede prijs voor de basisschoolleerlingen verdient een gratis workshop voor zijn/haar groep! De workshops worden verzorgd door Dom Melskens.

Doe mee, stel jouw foto tentoon in het Venrays Museum n maak kans op deze mooie prijzen! Ga op zoek naar jouw geluk in Venray, leg het vast en stuur je fotos vr 1 oktober 2017 op naar info@venraysmuseum.nl t.a.v. fotowedstrijd. Vermeld tevens je naam, adres en telefoonnummer in de mail.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet