Test

Kunstkring Amber exposeert in 't Stekske

Geplaatst op: 12 april 19

Kunstkring Amber Venray bestaat 37 jaar en laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Ze exposeren in het weekend van 4 en 5 mei in wijkcentrum t Stekske te Landweert. Ook een loterij met diverse schilderijen van de leden wordt gehouden. Benieuwd? Kom & geniet!

Kunstkring Amber uit Venray is de vereniging van Amateurkunstenaars in de kop van Noord Limburg en Oost Brabant. De amateurschilders komen zowel uit Venray, Horst, Vierlingsbeek als Geijsteren. De in 1982 opgerichte club heeft al menige exposities gehouden en gezamenlijke projecten uitgevoerd. De werken welke worden tentoongesteld zijn abstract, modern en figuratief zoals stillevens, portret, landschap vervaardigd met acrylverf, pastelkrijt, olieverf , en houtskool. De bezoeker maakt kennis met een grote verscheidenheid aan techniek en stijl.

Kunstkring
Kunstkring Amber is lid van de Stichting Beeldende Vrijetijdskunst. Een Stichting met schildersgroepen uit Limburg, Brabant en Zeeland. Leden van deze stichting organiseren elk jaar werkweekenden waar zowel binnen als buiten geschilderd wordt. Ook Amberleden nemen deel aan deze weekenden.

Wanneer
De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 3 mei 2019 te 19.30 uur
De openingstijden zijn zaterdag 4 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur enzondag 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur.
De entree is gratis en tijdens de expositie is er een loterij waarbij diverse schilderijen van de leden te winnen zijn.

Inlichtingen
Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de secretaris Joop Timmer (0478-531837) of de voorzitter Martin Arens (tel; 0652432722).

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet