Test

Koop nu het filmabonnement van Filmkring Venray!

Geplaatst op: 22 augustus 19

Het filmabonnement van Filmkring Venray bestaat ook dit jaar weer uit een aantal mooie, interessante films. Je kunt nu jouw abonnement aanschaffen voor een mooie prijs en iedere maand lekker naar de film gaan.

Een abonnement biedt de volgende voordelen:

  1. Een lage prijs van 38,50 voor zeven met zorg geselecteerde films.
  2. Een keuze uit 2x vier avondvoorstellingen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ( 20.00 u ) en 2x op zondagmiddag ( 16.00 )
  3. Een uitgebreid aanbod van acht films waarvan je er zeven kunt kiezen. De achste film is te bezoeken tegen het sterk gereduceerde tarief van 5,00. Mocht je een film gemist hebben, dan hoef je uiteraard de laatste voorstelling niet bij te betalen. Je hebt tenslotte betaald voor zeven films.
  4. Het abonnement "dwingt" je om nmaal per maand naar de bioscoop te gaan voor een gezellig avondje uit. Voor of na de film kun je naar n van de vele horeca gelegenheden gelegen in nabijheid van ons theater.
  5. In het begin van het nieuwe seizoen, ontvang je bij de eerste film een inleiding van alle films geschreven door het bestuur van de filmkring. Het nieuwe seizoen start traditie getrouw eind september / begin oktober. Namens Luxor Theater Venray en het bestuur van de filmkring weten wij je ieder seizoen weer een gevarieerd top programma aan te bieden.

Geniet in dit seizoen bijvoorbeeld van de films 'Wild Rose', 'Cold War' en 'The Professor and the Madman'. Benieuwd en wil je een abonnement aanschaffen? Kom dan naar de bioscoop!

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet