Test

Kom naar het Cultuurcaf in het Stadspark!

Geplaatst op: 20 juni 17

Zondag 25 juni vindt ons vierde Cultuurcaf plaats. Ditmaal geen avond in t Oud Postkantoor, maar een middag in het nieuwe, mooie Venrayse Stadspark. Deze middag staat in het teken van cultuur en verbinding. Ben je benieuwd? Kom dan vanaf 12.00u naar het nieuwe Stadspark!

Tijdens dit Cultuurcaf kun je rondlopen over de cultuurmarkt waar verschillende kunst- en cultuuruitingen beoefend worden. Zo zijn gloednieuw Kunstatelier Bliss, hairstylist IZZET, kersvers project Atelier Cultura, Art Makia en Leescaf St. Bernhard van de partij. Ook zal er de nodige kennis gedeeld worden door overhet FMV Steunpunt voor het HaFa Muziekonderwijs en de verhuur van het Jerusalemgebouw.

Aan muzikaliteit zal het deze middag ook niet ontbreken. Je kunt je wagen aan een aantal danspasjes van Soul Community en genieten van de muziek van Etan Huijs, Rever-b, Atelier Jerusalem en Musical4all.
Uniek aan deze middag is dat je de kans krijgt om het nieuwe Venrays Museum grtis van binnen te bewonderen. Je kunt alleen deze zondag nog de tentoonstelling 'Erfgoed op de Rooyse Loper' bezichtigen.

Deze middag kun je naast cultuur in het Stadspark ook cultuur vinden bij de beeldhouwworkshops in de Engelse Tuin, de nieuwe expositie Art Shoes in het Odapark, het beklimmen van de toren van de Grote Kerk of de verkeersmarkt op het Schouwburgplein in Venray. Kortom, voor ieder wat wils!

De middag vindt plaats in het nieuwe Venrayse Stadspark aan het Mgr. Goumansplein in Venray en is gratis toegankelijk. Vanaf 12.00u ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet