Test

Klik & Tik bij BiblioNu

Geplaatst op: 06 augustus 19

BiblioNu biedt een gratis internetcursus voor beginnende pc gebruikers aan. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar niet iedereen is even handig in de omgang met de computer.

In de gratis cursus Klik & Tik worden in online oefenprogrammas met behulp van video's basisvaardigheden zoals websites bekijken, e-mailen en downloaden uitgelegd. Speciaal voor diegenen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De deelnemers werken in hun eigen tempo onder begeleiding van een medewerker van de bibliotheek. Het programma legt via filmpjes stap voor stap uit hoe de pc en internet werken, hoe je formulieren invult en websites leest.

Cursusdata
Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de bibliotheken Horst en Venray. Meer informatie en aanmelden via horst@biblionu.nl of bel naar (077) 398 23 39 en voor Venray via venray@biblionu.nl of bel naar (0478) 58 19 70.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet